Mentorii

Andreea

Andreea Pene

    3 lucruri despre mine
Iubesc cartile: felul in care arata, mirosul, felul in care se simt si imi hranesc imaginatia
Imi place sa vad ceea ce este bun in oameni si incerc sa accept pe toata lumea pentru ceea ce sunt, nu ceea ce vreau eu sa fie
Iubesc cainii pentru ca m-au invatat atatea lucruri fara cuvinte, cum ar fi iubirea neconditionata – cea mai pura si durabila forma de iubire.

Viata mea dincolo de proiect
Am terminat Academia de Studii Economice in Bucuresti si am lucrat in Management Consultancy – Proiecte Europene si software inovatoare cu oameni din Romania si de pretutindeni. Ultimul meu loc de munca a fost ca Manager de Inovare si Dezvoltare la o firma romaneasca de contabilitate.

Pentru mine OpenTheWorld este
OpenTheWorld pentru mine sublinieaza clar faptul ca aceasta generatie vrea sa schimbe ceva in lume si sa creeze un viitor mai bun pentru umanitate.

Liliana Radu

Liliana Radu

3 lucruri despre mine
Ador sa cunosc prieteni noi si vechi si sa descopar perspectiva lor in viata impreuna cu povestile lor
Imi place sa invat si sa descopar lucruri noi pentru ca ma fac sa ma trezesc intr-o lume noua de fiecare data
Sunt dornica sa muncesc din greu pentru a imi indeplini visele

Viata mea dincolo de proiect
Am studiat psihologia in cadrul Universitatii Bucuresti, in momentul de fata studiez Psihologia Adleriana si Psihoterapia. Am lucrat in postul de contabil junior timp de 3 ani si de asemenea am lucrat ca si Analist Comportamental.

Pentru mine OpenTheWorld este
OpenTheWorld este, pentru mine, sansa de a darui inapoi o parte din sustinerea si incurajarea pe care am primit-o de-a lungul vietii, si locul in care simt ca schimbarea este posibila si dorita.

silvia patrascu_profile

Silvia Patrascu

3 lucruri despre mine
Ador sa desenez si sa creez lucruri, sau sa vin cu idei noi
Imi place sa lucrez cu copii pentru ca am invatat atat de multe lucruri cu fiecare ora petrecuta impreuna cu ei
Imi place cultura si limba japoneza si sunt nerabdatoare sa impart din cunostintele mele

Viata mea dincolo de proiect
Am studiat limbi straine la Universitatea Dimitrie Cantemir din Bucuresti si am master in limba japoneza. Sunt profesoara de meditatii in privat atat pentru copii cat si pentru adulti si predau limba engleza, japoneza si germana.

Pentru mine OpenTheWorld este
OpenTheWorld este pentru mine cea mai buna oportunitate de a aplica toate lucrurile pe care le-am invatat despre lucrul cu copii, sa ii ajut, sa cunosc oameni noi, minunati si totodata sa cresc pe plan personal.

Ioana

Ioana Grigore

3 lucruri despre mine
Sunt studenta in an final la Universitatea “Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, specializarea engleza-japoneza.
Imi place foarte mult sa gatesc, sa cant, sa desenez, sa citesc si sunt foarte interesata de psihologie.
Urasc monotonia si plictiseala, de aceea vreau mereu sa ma avant in lucruri noi

Viata mea dincolo de proiect
In ultimii 3 ani am lucrat pe Proiecte Europene, am studiat si am lucrat cu mama in cabinetul ei de cosmetica pe partea de make-up si hairstyle.

Pentru mine OpenTheWorld este
Pentru mine, Open The World este oportunitatea de a fi persoana de care am avut intotdeauna nevoie dar nu a fost niciodata acolo pentru mine. Ca si copil am avut dificultati in a intelege multe lucruri si am fost mereu in cautarea unei persoane care sa ma ghideze si sa ma inteleaga. Dar in acelasi timp, nu am vrut sa fiu cocolosita sau trimisa in directia gresita doar pentru ca eram o copila.

Vreau ca alti copii sa stie ca nu sunt singuri, mai ales cei care nu au parte de afectiune individuala a parintilor. Sper ca acest proiect se va transforma in minunata sansa de a incepe sa facem o schimbare care sa conteze in lumea in care traim. Sunt mult prea multi copii neintelesi, doar pentru ca adultii nu ii vad ca pe niste fiinte individuale. Cred din tot sufletul ca nu exista un copil rau sau prost, ci doar o metoda proasta de a ii invata si de a ii intelege. Asadar, am intrat in aceasta echipa si voi da tot ce am mai bun, chiar daca nu va fi tot timpul extraordinar. Cu speranta, poate acest pas de bebelus pe care il facem in mica noastra tara sa fie un pas mai mare pentru viitorul nostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s