Informatii despre proiect

Informatii despre proiect

IniCha wallpaper

OpenTheWorld – Comunicat de Presa

Open The World Pitchbook


Proiectul Open The World  (Deschide Lumea)
Romania ( 15 septembrie – 17 noiembrie, 2013)

Despre acest proiect

Acest proiect se concentreaza asupra copiilor cu un trecut dezavantajos, orfani sau semi-abandonati de catre parintii lor in orfelinate, ce urmeaza sa se confrunte cu o adevarata culme sociala din punct de vedere social, educational, informational, al resurselor, angajamentului din punct de vedere personal si al mobilitatii sociale. Circumstantele respective previn acesti copii sa ajunga la valoarea lor reala si extraordinara, de a crea un potential pentru ei insasi si pentru societate, toate datorita perspectivei ostentative asupra experientei in viata.
Programul indrumator “Open the World” are ca tinta sa puna o punte intre acesti copii dezavantajati din punct de vedere social datorita trecutului lor si membrii dinamici si tineri ai societatii care doresc sa actioneze si sa faca o diferenta prin ghidare si indrumare.

Principalele scopuri ale acestui proiect sunt:

  • Ajutarea copiilor in dezvoltarea unui simt de independenta, scop si strategie cu ajutorul  imaginii de sinei si a unor rutine positive
  • Imbogatirea perspective copiilor prin contact direct cu diferite culturi si totodata sa ajunga la o mai buna intelegere a propriei culturi.
  • Stabilirea concreta a unei legaturi intre copii si mentorii lor bazate pe schimbul de pricepere si experienta in viata.

Programul va aduce mentori cu puternice capacitati sociale, creative si interpersonal care au atins succesul professional laolalt cu grupuri de 3-4 copii. Aceste grupuri se vor intalni pe o perioada de 10 saptamani.

Pentru a putea atinge scopul acestui proiect, activitatile in grup se vor centra in jurul unor ateliere saptamanale furnizate de catre mentori. Fiecare sesiune se va concentra pe subiecte cum ar fi intelegerea personala si perspectivele asupra lumii, scopuri educationale, dezvoltare precum si alte aptitudini cum ar fi creativitatea, autodeterminarea si imaginea de sine.

In plus, copii vor fi incurajati sa scrie pe caiete pentru a dezvolta o rutine in ceea ce priveste imaginea de sine, imbunatatirea abilitatilor de a scrie, de a planui si de a formula atat scopuri pe termen scurt cat si pe termen lung.

Proiectul va avea loc intre 15 septembrie si 17 noiembrie 2013 in Bucuresti, Romania.

Daca sunteti interesati sa faceti parte din acest proiect, va rugam sa cititi sectiunea “Vrei sa ni te alaturi?”  pentru o descriere mai ampla a fiecarei pozitii neplatite.

Daca aveti orice intrebare,nu ezitati sa ne contactati la :  inicha.projects@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s