Echipa Locala

DSCF4056

George Bugan, Romania, este absolvent al Universitatii Jacobs din 2011 cu diploma in Politica Internationala si Istorie. George are o pastiune pentru subiectiul politicii international si Organizatii Non-Guvernamentale. El se afla in momentul de fata in Romania ca si managerul Echipei Locale pe toata durata desfasurarii proiectului, incepand cu dezvoltarea acestuia (1 Iulie – 15 Septembrie 2013) cat si implementarea acestuia (15 septembrie – 17 noiembrie 2013).

Raluca

Raluca Moisescu

joanna

Joanna Cristina Nelson van den Bussche, Venezuela, este absolventa din 2013, cu o pasiune puternica proiectata catre educatie si creearea filmelor. Atuurile sale organizationale si gandirea design-ului vor juca un rol major in implementarea proiectului. Joanna va fi in Romania intre 22 August – 22 Septembrie 2013.

Andreea

Andreea Pene este o absolventa a Universitatii Bucuresti, sectiunea Management. Andreea este are o pasiune pentru psihologia copiilor si dezvoltarea pe parcursul copilariei si are o experienta ampla atat cu tineret cat si cu copii. Andreea este unul din cei patru mentori ai proiectului si este si parte din echipa locala a acestuia.

Cristi

Cristi Ciulei, Romania, Student la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, este interesat de subiecte precum: dezvoltarea personala, psihologie si angajamente intercultural. Cristi este membru al echipei locale.

Siegfried Wegmann

Siegfried “Siggi” Wegmann, Germania, este student in cadrul Universitatii Jacobs, studiind “Integrated Environmental Studies” specializandu-se in “Energy Policy and Technology”, cu o pasiune pentru educatie si evolutia acesteia. Siggi este managerul organizational din cadrul proiectului “Open The World” ce a stat in Romania din data de 5 iulie pana in data de 15 august 2013.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s