Contribuiti la aceasta cauza

Vreti sa contribuiti la crearea unei  schimbari pozitiva?

Atunci, va rugam sa ne ajutati sa acoperim costurile de baza ale acestui proiect.

IniCha wallpaper

Membrii IniCha vor sta in Bucuresti cu copii pentru 10 saptamani, ca sa nu mai pomenim de lunile care ne-a luat sa ajungem aici! In momentul de fata sunt 12 oameni lucrand in spatele acestui proiect, plus 4 mentori si voluntari – toti lucrand gratuit!

Puteti dona prin campania noastra de finantare online (dati click aici), care este un site de incredere cu baza in Berlin, sau contactandu-ne in mod personal sa putem aranja metoda.

Donatiile voastra vor contribui la urmatoarele nevoi de baza din proiect:

 • Mese pentru sesiunile din orfelinat sau din cadrul atelierelor de indrumare (1040 Euros)
  Ajutati-ne sa oferim celor 12 copii, 4 mentori si 4 membrii IniCha cate o masa la fiecare din cele 10 sesiuni OpenTheWorld. Mesele OpenTheWorld vor include o selectie de sandwich-uri handmade, fructe si sticle cu apa.
 • Pachete de materiale pentru ateliere (200 Euros)
  Donatia voastra va oferi un pachet care sa contina: markere, sticky notes, hartie colorata, stilouri, creioane colorate, acuarele, pensule, scotch si foarfece si ar facilita creativitatea si invatarea la prima mana in cadrul sesiunilor OpenTheWorld.
 • Stilouri si creioane pentru “Cartile de reflectare” ale copiilor (40 Euros)
  Donatia voastra va oferi fiecarui copil un creion si un stilou pentru a asigura ca au posibilitatea de a isi continua obiceiul de a scrie in “Cartile de reflectare”
 • “Cartile de reflectare” (160 Euros)
  Donatia voastra va oferi fiecarui copil si mentor un spatiu pentru a se gandi asupra a ceea ce au invatat in cadrul atelierelor si constituie baza proiectului lor individual. Credem ca scrisul si obiceiul de a reflecta sunt puncte cheie cu care trebuie sa ramana in urma proiectului.
 • Iesiri culturale (300 Euros)
  Proiectul va oferi oportunitati pentru copii ca sa interactioneze cu mentorii in medii diferite. Vom oferi copiilor influente culturale ducandu-i la Muzeul National de Istorie si la Teatrul National Bucuresti.
 • Abonamentul la internet pentru orfelinat (un an) (200 Euros)
  Donatia voastra aici va oferi intregului orfelinat acces la internet pentru un an intreg. Acest lucru va asigura faptul ca acesti copii pot obtine informatii si pot comunica cu mentorii lor pe termen lung (orfelinatul va prelua aceste costuri ulterior daca rezultatele sunt pozitive)
 • Calatoria si sederea lui Siegfried Wegmann (550 Euros)
  Calatoria si sederea lui Siegfried Wegmann (45 zile), managerul organizational al proiectului OpenTheWorld.
 • Calculatoare pentru copii (EXTRA! – COMPUTERS FOR CHILDREN)
  Donatia voastra aici va oferi copiilor dreptul la un calculator, fie el individual fie pe rand.  Prin aceasta metoda putem tine legatura cu ei dupa ce se va termina acest proiect si ne putem asigura ca tot ceea ce am facut se va mentine. De altfel este normal ca in ziua de astazi sa ii invatam sa umble si  sa se descurce cu un calculator.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s